Första turen ute för Bonita

Det är bra mysigt att få skutta på i gräset...hon är en tuff liten tjej, nyfiken och glad.

Diva besöker Bonita i valphagen

Med ett enkelt skutt så var Diva i valp lådan idag...till Bonitas glädje först. Hon viftade på sin lilla svans och tyckte det va så skoj. Men en tass som var förstor slog till henne lite lätt och oj vad lessen hon blev. Så nu när Diva är utanför så är Bonita så kaxig, gruffar lite lätt och viftar på svansen. Det är bara att hålla sten koll nu ett tag så att hon får vara kaxig utan att ha Diva i lådan...:)

Bonita flyttat nerVa bara tvungen att lägga in mera bilder, så kul det blev för lilla tjejen då hon fick komma ner till köket. Diva håller stenhård koll och vill nog helst i denna inhängnad. Hon får vara nere på dagarna och sova uppe ett tag till på nätterna.

Bonita 4 veckorImorgon blir Bonita 4 veckor, så vi sa idag att nu dags för "snygga" uppställningsbilder...:) vilket givet inte är lätt när man är liten och knubbig. Söt som bara den är hon den lilla. Matte Annelie varit här och gosat på henne. Till helgen får Bonita följa med till Svenstavik.

Bonita 3 veckorNu börjar lilla fröken tuffa på sig lite, har man inga syskon att busa med så får mamma ställa upp. Selma var upp en sväng igår till valp lådan...men blev iväg skickad direkt av Ebba, så det blir spännande nästa vecka att flytta ner valp lådan till köket.

Blandade bilder på lilla Bonita

Nu är kameran alltid framme :), för varje dag händer det massa nytt med lilla söta Bonita.

Farmor Selmas The One And Only ( Bonita )

Nu har lilla hjärtat fått sitt rätta namn utav Annelie och Mats, det blev Bonita ( en spansk dam ). Jag gillar det namnet och så lätt att säga det till henne, tog lite kort ikväll när hon ligger i valplådan. Hon är helt otroligt lugn och mysig...börjar lite försiktigt nu att traska på i lådan...men lite svårt att få alla ben att hänga med. Jag längtar till hon blir 4 veckor, för då har vi bestämt att hon får flytta ner och träffa på dom andra hundarna på riktigt.

Diva


Matte hälsar påIdag var Annelie och Mats här och hälsade på sin nya familjemedlem. Kärlek vid första ögonkastet kan man nog kalla detta. Lillan sov så gott i mattes famn, Diva nyfiken som vanligt...vill hela tiden vara med och kolla läget. Tror hon charmade Mats rätt bra :) Det är han som tagit detta kort.

Othilia byggt kojaOthilia, Ludde och Diva ville bygga koja idag...det blev under ett bord i hund rummet  ( ett rum som vi har till hundarna då vi jobbar el är ute tillfälligt ). Diva vill vara med överallt.Det slutade med att Diva blev själv i kojan, där myste hon på...

Ögonbilder valp 2 veckor

Nu har ögonen kommit fram på lillan, idag är hon precis 2 veckor. På Onsdag kommer nya matte och husse på besök.

Diva provar livetJa vad ska man säga, ett gott skratt fick vi...för här sitter hon på en stol och alla vi andra på resten av stolarna. Det är husse som lämnat sin stol en stund o då passar Diva bruden på att testa kortspel och en Cider.

Husse och gänget


Farmor Selmas The One And OnlyNu har lilla vännen våran fått sitt namn, det var inte svårt :) Sen ska vi också då berätta att när hon blir 8 veckor så kommer det bli en flytt till Annelie och Mats Söderholm i Krokom. Vi har efter en stark funderan bestämt oss för att sälja lillan till dom. Hon är redan så älskad utav Annelie och Mats. Vi kommer att få  ta med henne på utställningar och även har vi avelsrätt på henne.Så valet av hem har inte kunnat blivit bättre till henne. Vi känner att vi har precis rätt antal hundar nu här hemma. Det ska hinnas med var och en, och vi som jobbar heltid måste tänka att det ska bli så bra som möjligt för våra hundar.

Diva, Celica och AlmaLite andra bilder än bara på valpen, lätt att det bara blir valpar som fotas när dom finns i hemmet. Nu till helgen åker Husse ner till Edsbyn på Fredag och ställer Diva på en Saluki inoff utställning, sen Lördag blir det Alfta och där ställer han Alma och Diva. Själv blir jag hemma med valp och Ludde som har köpt förköp 3 dar till vår Dundermarknad...så då måste Mamma vara på plats för att hålla ordning. Så här hemma kommer jag då att vara något spänd på vad som sägs om min Diva, Alma funderar jag inte lika hårt på ...hon är rutinerad. Men Diva är som ett yrväder och blir över lycklig då andra hundar finns i hennes närhet. Men jag litar helt på husse.. :)

Arbets ivriga barn

Markus har hjälpt Ludde att snickra ihop en ny kaninbur till hans 2 kaniner. På dom här bilderna så är det Malin som smyckar buren med färg och namn, Ludde passar på att måla en hylla han gjort på slöjden i vår.

Vi tänder ett ljus här för Täppas och tänker på Fam Maria J J !

                                                                                           
                                                                                          

Fick idag ett så sorgligt besked i telefonen utav Maria att deras Älskade Adagio No Regrets ( Täppas ) dog imorse i en olycka. Vi tänker på dom och är så lessen.

Valp 1 vecka

Nu har vårt lilla underverk blivit 1 vecka, hon är född förra Måndagen men jag tog bilder ikväll och kan inte låta bli att lägga in dem, Hon kommer att bli som en liten "köttbulle" om hon fortsätter att växa i denna takt. Hon vägde precis 300 gr då hon föddes och idag väger hon 700 gr.