Farmor Selmas The One And Only











Nu har lilla vännen våran fått sitt namn, det var inte svårt :) Sen ska vi också då berätta att när hon blir 8 veckor så kommer det bli en flytt till Annelie och Mats Söderholm i Krokom. Vi har efter en stark funderan bestämt oss för att sälja lillan till dom. Hon är redan så älskad utav Annelie och Mats. Vi kommer att få  ta med henne på utställningar och även har vi avelsrätt på henne.Så valet av hem har inte kunnat blivit bättre till henne. Vi känner att vi har precis rätt antal hundar nu här hemma. Det ska hinnas med var och en, och vi som jobbar heltid måste tänka att det ska bli så bra som möjligt för våra hundar.

Kommentarer
Postat av: Eva

Vilken liten sötnos. Och mamma Ebba verkar duktig på att pyssla om henne. Ha det bra allihopa, Angel och Ninne hälsar. /Eva

Postat av: LenaE

Åh vilken liten "padda" ser ut som om hon får mat i alla fall ;-) Såååå söt! Glädjs med Annelie och Mats - precis vad dom behöver kan jag tänka mig.



Såg din kommentar om våra pojkar som vräkte sig i hotellsängen - jo nog vräkte dom sig alltid, tur vi tog med gamla urtvättade filten:-)

2009-07-13 @ 01:12:35
URL: http://lena-online.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback