Nu är Ebba parad !

Peter har precis ringt och berättat att allt gått vägen med resan ner till Oslo och en bra parning blev det också. Så han blir inte kvar till imorgon utan dom bedömmde att det var så bra så det räckte med 1 gång. Så nu blir det några veckors väntan innan vi vet. Som tur är har vi så mycket på gång här...så tiden kommer att gå så fort. I början på Juli ska de små anlända till världen. Så vi fortsätter att hålla alla tummar ett tag till då :).


Diva !Detta är den stå bild vi skulle ta idag, nu är Diva 5 månader och oj vad hon växer...känns som det "bara" är ben på henne.
Givet ska hon också ligga i soffan och sängen...så nu är det trångt.

Imorgon kommer blodprovs svaret på om Ebba är redo för att åka 74 mil ner till Oslo. Husse har begärt ledigt Onsdag o Torsdag. Så bara hålla tummar på att de håller. Lite nervöst är det eftersom det är Ebbas första gång. Vi är "bortskämd" med Selma nu...klockren i sin parning och allt det som har med valpar att göra.

Othilia 2 år !

Nu har gumman fyllt 2 år ! Tårtan som finns på bild har Farmor Carina gjort hon är världsbäst på att göra tårtor. Mycket händer kring Othilia nu, hon pratar och pratar och mera och mera förstår man. På den här bilden ritar hon månen säger hon och den ska Ludde få :)

Adagio On The Riviera ( Ebba ) löper !Nu "äntligen" har Ebba börjat löpa, men inte så enkelt är det.....för när det börjar vara dags för Ebba att paras så fyller min svärmor ( Farmor ) 90 år...så Lördagen den 2/5 är helbokad för det kalaset. Men om hon är på g runt dag 13-14 vilket vår snälla veterinär Anna får kolla. Så kan det bli sista April och 1 Maj. Resan blir ner till Oslo för där bor snyggingen Mike. Så alla ni håll tummarna för oss att allt klaffar.

En skadad Alma !

I Lördags när vi var nere på isen så i allt spring och lek så lyckades Alma som vi tror få en kvist el pinne in i kroppen, ett hål på 1/2 cm och bra brett...vi provade själva att tejpa och fixa. Men insåg att det behövdes sy så ikväll har hon varit till veterinären och blivit sydd med 6 stygn. Hon är trött och medtagen. Men imorgon mår hon säkert bättre...hon sover gott nu.

Diva solar sig på altanen !
Mera Påsk i Strömsund !


En underbar dag vid våran sjö Vattudalen, vi grillade korv och myste på, våra vänner ifrån Svarthögens kennel var också där. Två av deras hundar Sally och Rita var med och sprang i full fart. Borderterriers små ben är det också full fart i....:)

Påsk i Strömsund !Äntligen har våren hittat till oss, idag strålande sol och både vuxna, barn och hundar får vårkänslor. Ludde städar ur kaninburen, kompisen Jon ifrån söder skottar fram en gång...vi har fortfarande ca en 1/2 meter snö kvar. Diva och Alma får vara ute på gården med oss, Celica och Selma har börjat löpa. Så nu håller vi alla tummar att Ebba sätter igång vilken dag som helst. Vi väntar och längtar till att få resa ner till Oslo för parning.