Ultraljud resultat !Ja ni tro om Ebba gumman får ligga så här i solen och njuta, vi har idag varit och kollat vad magen hade att visa...hmm inte mer än 1 valp såg vi. Så nu är utgången oviss, jag är orolig på hur det kommer att gå. Vi kommer att röntga henne längre fram för att se hur läget är då, jag har en önskan o dröm om att det finns iallafall 2 valpar i hennes mage. Men  tiden får visa och spännande är det.

Ebba ska på Ultraljud 29/5-09

Imorgon åker jag med Ebba till Östersund och gör ett ultraljud, så spännande som bara den. Jag rapporterar imorgonkväll vad resultatet blir.

Blandade bilder på Diva 6 månader !Ikväll har vi provat att fota våran underbara Saluki :) full fart är det på henne kan jag lugnt säga. Svårt var det med att få till en snygg uppställningsbild, hon växer väldigt konstigt just nu. Vi missade att anmäla till Vännes, surt nog. Så planeringen är nu Edsbyn för Diva och sen dagen efter Alfta med Alma och Diva.
Förhoppningsvis har vi små valpar hemma då, inget vi idag kan veta....blir nog ett ultraljud på Ebba runt den 27/5 jag har så svårt att låta bli. Vill veta :).
Selma har haltat ett tag, fått en infektion i sin bog...men är nu på bättringsvägen. Sen har jag läst valpköparnas bloggar och dom duktiga på att aktivera sina hundar. Hoppas nu det går vägen med Angels ben...som hon skadade på LC i Dvärsett i helgen.

Ebbas snygga kavaljer !Nu har det gått 9 dygn sedan Ebba parades, något vi väntar på att få se nått tecken...Jag kan inte titta mig mätt på denna snygga hane, så kombinationen är så spännande.

Farmor 90 år !Farmor och barnbarnsbarnet Joel och barnbarnet Ludwig

Ludde och Kusiner med Farmor !Ludde med sina kusiner :) och våran fina Farmor på sin 90-års dag.

Billigare Telefoni !

http://www.5linx.net/CARINA.FAXEN/index.asp

Jag kör lite annonskampanj mitt i hundlivet. Jag gillar att jobba extra för att kunna ha pengar över till roliga aktiviteter. Hundar kostar och vi vill göra så mycket skoj det bara går med dom.
Kolla länken och se vilket billigt alternativ det finns till dyra telefon räkningar. Ip telefonin kommer helt att ta över  2016 ska allt analogt vara borta.
För 149 kr/ mån så ringer du gratis till all fast telefoni i hela Sverige. Det som krävs är att det finns ett bredband i hushållet.