Alla valpar flyttat !!

En snabb lägesrapport !! Ikväll har då sista valpen flyttat till sitt nya hem. Det är Farmor Selmas Rock Me som flyttat till Fam Claesèn Bodsäter ifrån Pilgrimstad. Kommer mera uppdateringar. Men nu åker jag till Spanien i en vecka. Så efter den resan så ska jag lägga ner mera tid på den här sidan.

Mys i ny bädd !!

image396

När man är för liten för att få följa med på utställning, då är man värd en sån här mysbädd när Husse och Matte kommer hem.

Hotellmys i Timrå !!

image395

Resultat ifrån Utställningen i Timrå 9/3-08

Vilken otroligt härlig dag vi har haft, så kul att utställningssäsongen börjar rulla på igen. Man träffar så mycket trevligt folk och får se helt underbara hundar. Säger Tack till våra valpköpare för att ni finns..sån lycka att de alla har fått så underbara hem. Idag fick vi träffa Anna och Micke som var där och ställde "Tiger" med kanon resultat. Han gick stiligt in i ringen med matte Anna, och fick priset bästa Unghundshane med CK och sen 3 i kk öpkl. Stort Grattis till er ifrån oss.
Sen ställde Peter snyggt som vanligt  "Aaron" med resultatet 2 i unghundsklass med HP. ..Och "Alma" blev 2 unghundstik med CK och sen opl i öpkl. "Ebba" ville inte visa sig i sin rätta gång idag, hon passgick. Så det blir hårdträning där nu...hon åkte ut med en 2a.
Lola och Lolita kom och hälsade på oss med "Winnie" och kul att se henne, fin tjej även hon. Så jag säger Tack till er alla och till alltid lika trevligt sällskap...sommarhagens "släkt"..:)

Mingelbilder ifrån Timrå utställning 9/3-08

image384

image385

image386

image387

image388

image389

image390

image391

image392

image393

image394

Ännu till Salu !!

image383

Ännu finns han kvar till salu vår goa mysiga kille, han väntar på rätt familj...och den "som väntar på nått gott väntar aldrig för länge" sägs de. Vi kan tänka oss att ev ha något slags foderavtal på honom.
Ring gärna så kan vi diskutera oss fram på bästa sätt.

Farmor Selmas Rock Me ( Bill ) !!

image382

Det är bra mysigt när man får gosa med mamma alldeles själv, det är så varmt och mysigt här framför kaminen.