Grattis Diva 1 år !Idag blir vårt "vildskinn" 1 år, det har vi och hon firat med att vara med på Byns marknad och tjyvtog nått liknande grisöron ur en hink...givet köpte jag några st för nått gott måste man få när det är födelsedag.

Grattis Abba kullen på 2 årsdagen !Här ligger hela högen och gosar med mamma Selma :) Igår den 20/11 blev dom 2 år, så Grattis till alla dom !! Kram till alla våra underbara valpköpare :)

En Salukis sköna stil :)
Blandade bilder ifrån inoff utställning på Frösön 7/11-09

Det var dagens utställning, som alltid är det trevlig och kul att vara iväg. Man träffar så mycket folk och Tack alla våra valpköpare som ställer upp och visar sina fina hundar. Gunilla och Ninja blev BIR, BIG-1 och sen inte placerad i BIS. Grattis Gunilla så skoj. Sen var Ida där med Aaron och Svenne, Aaron blev 3 hane och Svenne blev bästa junior och sen 2 hane. Annelie var där på Bonitas premiär utställning, skötte sig som en prinsessa :)
hon blev 2 i valpklassen.
Sen då till min stora glädje så skötte sig Diva perfekt i ringen, domaren fick ta på hela henne utan att hon backade eller rörde sig överhuvudtaget. Som dom säger träning ger färdighet..:) nu får hon växa på sig till nästa säsong. Jag eller kameran var det fel på idag för en del bilder är suddiga.
Ebba löper !!Då var det dags igen, idag började Ebba löpa så nu räknar vi framåt...och innan resan går ner till Oslo så kommer givet blodprov att tas. Stämmer allt så kommer hon att paras runt den 16-20/11.