Smokie kullen 3 år idag 27/8-09Här är hela gänget :) Ett stort Grattis till er alla ifrån hela Farmor Selma gänget !

Bonita hälsningDen här fina bilden skickade Annelie igår, allt är bra i det nya hemmet.

Blandade bilder

Nu sover vi sista natten med Bonita...kl är mycket 01.42 och jag har lagt henne i sängen hos Peter och dom andra hundarna. Jag ska gosa med henne in i de sista innan Annelie kommer och tar över, och jag vet att hon kommer att bli ännu mer gosad på där :).
Diva älskar att ligga i fönstret och kolla in läget utanför, nu har vi haft maskiner o gubbar här i flera veckor för dom håller på att installera fjärrvärme. Vi kan tyvärr inte koppla in oss på den värmen...pga att vi har direkt el..och ???  Jag förstår inte mycket utav allt detta.

Blandade bilderVill så gärna smaka men de tycker inte Celica.Måste lägga in många bilder, så jag har nått att titta på när hon nu flyttar om en vecka. Hon har ett så speciellt uttryck lilla Bonita.

Bonita 6 veckor

Nu är det bara lite mera än 1 vecka kvar till hon flyttar, tiden går otroligt fort. Visst måste jag erkänna att jag kommer sakna henne nått otroligt, och det är nog bara för att det är en valp. Man hinner med på ett helt annat sätt...givet har jag all kärlek för dom andra valparna också..:) Men som tur är får Bonita ett underbart hem lika som alla våra andra valpar också har.

Diva och BonitaVet inte hur många gånger jag sagt, vilken tur att vi har Diva...som hon leker och är go med lillan. Så fort Bonita vill leka så givet är Diva där.

Othilia och Emilia

Idag hälsade Othilia på oss och då hade jag sån tur att mitt syskonbarn Emilia kom över och hjälpte mig med valp och lite barnvakt...blåser kallt som bara den. Så undra om hösten börjar komma hit.

Blandade bilder på BonitaDiva och Bonita är verkligen goda vänner, delar på allt både mat och sovplats...:) så är det inte riktigt...men tur är att vi har Diva som vill bråka på lite med Bonita, för hon är verkligen ensam utan syskon...Men plus i allt ändå är att vi hinner med att träna henne på det mesta, hon är en glad liten valp som finner sig i det mesta. Socialt får hon verkligen vara med. Imorgon är hon redan 6 veckor. Så nu är det inte allt för länge till flytt.

Bonita 5 veckor
Blandade bilder ifrån Utställningen i Svenstavik 2009

Nu har vi gjort denna härliga utställnings helg, inte en droppe regn fick vi över oss. Så bara det gör att allt blir bra mycket roligare. Massor utav trevliga människor träffar man...sen resultaten blev klart godkända. Hård konkurrans...alla Farmor Selmas hundar fick 1 or. Lördag placerade sig Ninja 5a i unghundsklassen, Frodo 4a i unghundsklassen, Alma inte placerad bland dom fem bästa i öppenklass. Diva hade ingen konkurrans var ensam valp 6-9 mån men blev BIR-valp med Hp och sen placerade sig hon som nummer 4 i BIS finalen.

Söndagens resultat, Frodo 4a i unghundsklassen, Ninja 3a med HP i unghundsklassen, Alma 3a i öppenklass. Diva 1a men inget hp, ställde "jag" och det gick inte alls nått vidare, karlar är farliga tycker hon och dessutom var dom två stycken, domaren till o med tog skinkan ifrån sin smörgås och mutade henne. Så nu blir det hårdträning för henne och mig..:)

Tack alla valpköpare som kommer och ställer hundar och hälsar på oss när vi är på våra utställningar.