Chessi och den första snön !

Idag har första snön kommit till Strömsund, det blev mycket uppskattad av Chessi....hon har stojat på och har inte haft tid för att göra sina behov ute alls. Mycket roligare att leka i snön :) Whipparna vill inte alls vara ute, tycker det är kallt och inte skönt att gå på. Så det kommer att bli spännande sen framöver vintern och se olikheterna mellan Saluki och Whippet.

Goda vänner !Så här snälla är Whipparna hemma hos oss, Chessi får hela tiden vara där dom är. Här sov dom så gott tillsammans ända till Peter kom fram med kameran.

Chessi och KompisarJag har suttit och lekt med bilder ikväll, vill lära mig att klippa till så man inte får med allt...så denna gång for det bort mycket av hundsoffan. Chessi och Alma är goda vänner, eller som så att Alma tillåter allt. Att Ebba ligger tyst och stilla beror nog mest på att jag står bakom kameran.

Othilia och Chessi 2008-10-12Idag har jag fått låna Othilia, så det nya ordet hon kan nu är "chessi" dom lekte och hade så skoj. Hon ropade på Chessi hela tiden och givet som valp är man med på noterna. Men inte skoj när alla leksaker försvann till hundkorgen, då blev Othilia inte glad.

Farmor Selmas uppfödar gruppHär finns ett bildbevis på att jag Carina har ställt ut hund idag. Först i avelsklass som vi vann med Hp och sen i uppfödarklass där Kennel Courtborne vann och vi kom 2a med Hp.

Rapport och Mingelbilder ifrån Sundsvall ( Nordic hallen ) 2008-10-11Idag var vi många utställare ifrån Farmor Selmas Kennel, så Tack alla våra valpköpare för att ni kommer med och ställer ut era fina hundar. Lika kul varje gång.
Tiger började dagen med att bli placerad 4a i KK bland Öppen hanarna. Ninja placerade sig som nr 2 i juniorklassen med ett HP.
Winnies resultat idag blev en 2a. Alma tog en slät 1a.
Sen var alla med i Avelsklass och Uppfödarklass.

Chessi pratar med Mat tunnan !

Blir nog aldrig någon riktigt uppställningsbild på denna tjej, ligger mest raklång på golvet. Imorse så pratade hon med mat tunnan i en lång stund. Ser så kul ut och hon gör det ofta.

Födelsedagskalas 3/10-08Mommas lilla hjärte troll på besök för det är min födelsedag. Alla barnen med sina familjer åt middag här hos oss ikväll. På den här bilden så har precis Othilia ätit paj med vaniljsås och är på ett strålande humör. Tecknet hon gör med sitt finger är "hårdrock".