Selma dräktig 5 veckor !!

image229

Nu har det fort nog gått en vecka till, jag kan inte riktigt förstå att Selma har gått 5 veckor med småvalpar i magen.
Inte lätt att fota henne på köksbordet, ska prova med golv varianter hädanefter. Men lite syns det iallafall att hennes mage växer.

http://sommarhagens.se/ finns det en blogg länk där ni kan läsa och följa Fendi och hennes dräktighet också, hon är en halvsyster till Selma.

Selma Dräktig !!

Idag har vi då gjort ultraljudet, som tydligt och klart visade på 7 st valpar i magen...känns alldeles lagomt och bra..:)
Men vi avvaktar väl födelsedagen och ser vad den ger.
Uppdaterar här veckovis med bild och text.

Selma rapport 17/10-07

image228

Ja nuså är man åter till verkligheten, vilken kanon resa jag fått uppleva. Önskar att alla kunde få göra samma sak. Man måste nästan uppleva allt för att känna. Så svårt att återberätta.
Båten hade 4200 passagerare och 1300 personal. Den är 364 m lång. Jag hann aldrig med att se allt på båten. Den har en golfbana, surfingbana,  klättervägg, skridskobana...massa pooler, massa god mat och trevligt folk. Vädret var varmt och skönt ca 35 grader i skuggan. Så sol och bad har det blivit.

Nu till Selma och hennes ev dräktighet, idag är hon på 26 dygnet. Tycker att hon ser o verkar dräktig ut. På fredag har vi tid för ultraljud. Vill så gärna veta hur många det kan vara i hennes mage. Med tanke på hennes förra kull som var 10 valpar, 9 överlevande.
Jag kommer att sätta in bild här varje vecka och skriva lite rapport om läget. Återkommer efter Fredagens ultraljuds resultat.

Vecko rapport !

Nu har det gått lite mera än en vecka sen Selma var till Norge och träffade sin kille. Jag var duktig ifjol och skrev en liten dagbok varje dag om hennes dräktighet, den är bra nu....för jag har skrivit in alla tecken som flytning, illamående, och törstig mm....så jag skriver lika nu och jämför.

Nu är det så att jag har fått världens chans till att åka på en underbar resa nu i ca 1 1/2 vecka, åker imorgon Onsdag till Arlanda och sover där....för att sen på Torsdagmorgon kl 6.40 åka vidare mot Paris ( där en mellan landning)..sen mot Miami, där kommer vi att vara i 3 dygn. Sen till den "häftiga" grejen, den 7/10 kliver jag på en kryssare som heter Freedom of the sees en av världens största kryssare....bara passagerare är ca 4200 st, personal på båten ca 1300 st.
Med den kommer vi att åka runt i caribien, bada sola och bara njuta.

Så när jag kommer åter blir det uppdatering här och då är Selma så pass gånget i dräktigheten att jag kommer beställa ultraljud. Tycker det var bra, förra gången såg veterinären 10 valpar och det stämde. Så då blir man lite förbered.