Smokie Kullen 2 år den 27/8-08Alma vill hälsa Grattis till alla syskonen som föddes denna dag för 2 år sedan. Vi minns det som igår. Nu nalkas det prinsess tårta till gänget här.

Aniiara 5 veckor !


Aniiara 5 veckor !Se så fin hon är den lilla tjejen, står så snyggt på bordet. Tänk vad veckorna går fort fram, jag har bara 3 veckor kvar nu till hämtning utav den lilla..:)

Farmor Selmas Dancing Queen ( Rosa ) !Här har vi fått Utställnings rapport ifrån Norge, Tora Lisa och Rosa har varit på utställning i helgen som va. Strålande resultat fick den fina tjejen. Lördagens resultat blev en 1a och Söndagens en 1a med HP och sen tävlade hon vidare tillsammans med 15 andra unga hundar och där placerade hon sig som nr 2. Grattis Tora Lisa ifrån oss alla.

Saluki valpar 4 veckor !Här sitter lilla söta Aniiara och spanar in sin bror verkar det som.

Mera blandade bilder !En typisk sommarutställning för oss, spöregn och Peter givet i skjorta. Här är ifrån Umeå utställningen.Mor Selma med dottern Alma, om man inte visste hur Whippet är skapt, skulle man med denna bild tro att två huvud sitter fast med två ben.Selma tycker att lill husse är så snäll som delar en bit av kudden i soffan, typiska Whippetbilder hela tiden...alla möjliga olika sov och ligg lägen.Mera sovstilar. Här är det Alma och Ebba som delar med lill husse.Celica testar fotöljerna på hotellet i Umeå.

Blandade bilder utav våra hundar och barn och barnbarn !En härlig sommarbild på Morbror Ludde och Othilia, kan va mysig att leta fram och titta på i höstrusket.

Aniiara !Måste bara lägga ut denna underbara bild på en så söt tjej, hon är helt oemotståndlig. Vi får köpa henne, och jag tror inte jag kan låta bli. Aniiara är hennes namn som kommer att stå i stamtavlan.

Saluki tjejer 3 veckor !Så här stora har de små blivit, nu är jag bra spänd på vilken utav tjejerna som kommer att bli min.
Rent spontan så känns det som den lilla svarta, men inget alls bestämt utan vi avvaktar.

Saluki valpar 2 veckor !Nu har de små söta blivit 2 veckor, Kenneth och Geir skickar mail varje vecka och talar om att sidan är uppdaterad med vecko bilder, så varje Måndag nu är så spännande..:) Nästa vecka ska namnen vara klara, så då ännu mera spännande.

Farmor Selmas Chiquitia ( Ninja ) !

Har fått dessa fina bilder utav Mona Riberg ( Norge ). Dom är ifrån helgens utställning i Svenstavik.

Svenstavik helgen 3/4-08 !


Här är go killen Frodo, som gjorde sig så fint ifrån sig i helgen...Lördagen mjukstartade han med att åka ut med en 2 i handen, för då tyckte domaren att han var för stor. Men på Söndagen då fick killen en 1 a med kanon kritik och sen en placering som nr 2 i valpklass 6-9 månader. Bra jobbat Lena, fortsätt med eran snygging.
Här har vi Alma i första position med många fina hundar bakom sig. Men jag vill säga att hon kan stå som en "prinsessa" när det ska visas.Mera Alma !Husse och Alma !Här är det Angel och Ninjas tur att visa upp sig, Eva och Angel " Tack snälla för att ni va med oss i helgen" Gunilla och Ninja Tack snälla för att ni va med oss i helgen,Här står Angel, Ninja och Vinta i tur och ordning för att få sin bedömning i valpklass 6-9 månader. Tack Camilla för att du kom o vi fick ställa Vinta tjejen.Här ställer Peter upp Tiger killen, som matte Anna visade så snyggt i helgen...men domarna tyckte killen va för stor..hmm. Det tycker inte vi, så bara kämpa på för han är så snygg.  Tack Anna med Familj för att ni kom till Svenstavik och ställde killen.

Sen vill vi också Tacka Ida och Christian som kom med Aaron killen på Söndag i regn och rusk vädret. Peter visade Aaron i unghundsklass med resultatet 2 bästa hane, inget Ck eller Hp...men så bra ändå.