Valpar !Här är världen full av nya upptäckter nu, överallt kan man vara nu säger de små. Olika ställen kan man tvärsomna på , bilden ovan är ett försök till att testa om det går att klättra upp i trappen...men de va svårt. Imorgon är valparna 6 veckor.

Valp världen !Det blir många kort tagna på dessa små underbara :) Kameran är på hela tiden, i helgen ska vi prova med uppställningsbilder för nu närmar sig de 6 veckor...

Lektanten Diva och hennes kompisar !

Nu är det full fart på valparna när dom är vaken, vill genast ut på golvet och då är Diva på plats och underhåller de små. Helt otroligt vad försiktig hon är med dom. En jämn och trevlig kull i temperamentet, kan inte ännu skilja dom i sitt sätt att vara. Ingen är försiktigare och ingen är framfusigare...det är skoj att se och studera de små. Nu är dom redan 5 veckor och vi har valpar kvar till försäljning.

Blandade valp bilder !Nu har vi valp race en stund varje dag :) det fungerar bra med Diva hon är försiktig när hon är runt valparna. Idag är det klo klippar dag. Söndagarna är den dagen då alla klor klipps, det blir några st :). Ludde har fixat valphuset i vanlig ordning, alla kullar vi har haft har ett kartonghus att leka i. Där springer dom ut och in :)

 


Första dagen i den stora valphagen !Nu har valparna flyttat ner till köket, det händer massa roliga saker här...för dom har sovit som små stockar hela kvällen, många intryck för så små liv. Diva har gått runt valphagen i tímmar och kollat läget, än har hon inte hoppat i. Ebba har tröttnat på sina små, så vi får tvinga ner henne för att dia de små en stund. Men dom har börjat äta vanlig mat och det gillar dom och mår bra på. Veckorna går så fort, på Måndag är dom redan 5 veckor.


Nu har dom fått sina namn och är nu 4 veckor !

Farmor Selmas The girl is mine

Farmor Selmas Lovely one

Farmor Selmas Beautiful girl

Farmor Selmas Lady in my life

Farmor Selmas You are not alone

Farmor Selmas This is it

Farmor Selmas Man in the mirror

Farmor Selmas The way you make me feel


Valparna har besök :)Othilia har besökt valp lådan idag :) hon tycker att Momma har så söta valpar, jag sa lika söt som dig till henne :)

Bilder på några utav valparna !
Provade att fota gänget, men batterierna till kameran tog slut....jag tänkte vänta till dom är 4 veckor, men kan inte låta bli att visa av sötstrutarna :)


Jackson kullen 3 veckor !Kullen blir 3 veckor imorgon Måndag, här är dom på upptäcksfärd i valp lådan :) nu har vi börjat lägga tidningar i lådan, för dom börjar smått röra på sig och då blir det kissning på tidningarna. Inte alltid :) men vet att fort lär dom sig det.


Lite ögonbilder !

Nu har hela gänget börjat öppna sina ögon, dom är så söta som socker :) än ligger dom snällt i valplådan och äter och sover...men inte länge till kan jag tro.