Mexxi leker skogstroll !!

image197

Tack Sara för bilden, nu ska jag försöka lägga in lite hundbilder här också...har blivit massa annat ett tag. Nu känns det som rätta hundsäsongen startar, och då menar jag givetvis alla utställningar som är inplanerad i kalendern.

Othilia och Momma Juni 2007

image196

Tänk vad hon växer, på bara dom 2 veckor jag varit borta...så har det hänt en hel del, hon små ler nu när man pratar med henne och jollrar på ett så härligt vis.

Turkiet resan Juni 2007

image194

Så här härligt var det vid havet i Side, Ludde badade kan man säga nästa hela tiden i 2 veckors tid.....det gjorde vi också för så varmt som det var, har jag aldrig varit med om på mina resor. Det var mellan 45-50 grader i skuggan sista 4 dagarna vi var där.

image195

Ludde och Cecilia hade undervattens visning för oss här. Vi sitter och äter lunch och ser bassängen. Så många roliga skratt blev det.

Othilia gumman 9/6-2007

image193

Tror ni Momma kan låta bli att fota denna skönhet....:) nu ska Jag o Peter och Ludde åka till Turkiet i 2 veckor....så saknaden kommer att finnas vill jag lova.....men Momma ska köpa massa fina kläder till lill gumman.
Vi åker kl 06.00 nu till morgonen först till Sundsvall och lämnar av Aaron och Alma hos "farmor" Maria....där dom får bo i en vecka, sen tar Angelica över...så nu åker "puppisarna ut på kollo i två veckor"....Dom stora tjejerna får vara hemma med Markus och Malin.

Kolla denna tårta !!

image192

Markus liv finns på denna tårta som min Marielles svärmor Carina har bakat.....renen är på plats, bössan, djärven, lassot , lappmössan, och turtur duvorna....sen då hans utbildning...sågen, spiken, hammaren o vinkelhaken. Jag har aldrig sett en så läcker tårta...hon har verkligen lagt ner jobb på den.

Markus student 8/6 - 2007

image191

Så här fina barn har jag...:) något lycklig man kan vara en sån här dag.....tårarna rinner vill jag lova av glädje.
Ludde, Malin, Markus, Marielle.