Äntligen :O) I helgen kommer Diva till oss !Idag har papperna äntligen kommit till oss, vi visste det igår så då bokade vi flygbiljetten ifrån Arlanda till Helsinki, vi bilar härifrån imorgon bitti ca 05.00 Sen kl 13 går flyget som jag då själv åker över med, det tar bara en timme. Sen kl 16.50 hem till Arlanda. Sen bilar vi hemöver till Strömsund. Spännande som bara den kommer det att bli.
Längtar efter att få gosa med henne :)

Diva 8 veckor !Vad hon växer vår tjej, jag får lite panik på tanken att inte kunna hämta hem henne...vi har betalat handpenningen och allt klart för hämtning..nästan !! eftersom jordbruksverket är inte så snabba på att skicka tillbaka handlingar så kan vi inte boka flygbiljett, på en vecka nu har den blivit 1000 kr dyrare och som vi preliminärt bestämt sen förrut att den 31/1  hämtar vi henne...vi trodde papperna skulle hinna till då. Jag ska vara ledig nån vecka min vikarie stampar o väntar på besked och ja...vad säger man. Lilla Diva måste komma hit för jag längtar så jag blir tokig.

Nya bilder på våran blivande tjej :)Idag har vi fått dessa fina bilder ifrån Thazillas, vi går här i väntans tider som det heter....tro hur länge man får vänta på papper ifrån Jordbruksverket ? någon som vet ?
Namnet är till 99% bestämt..men jag har en son som är galen över att jag väljer namnet Diva, han säger tänk dig själv och bli kallad Diva :)
Jag ska så fort vi fått allt klart fixa till en egen sida för henne. Men lägger in här på bloggen så länge till allt är färdigt. Preliminärt har vi datumet den 31/1 då åker vi ner till Arlanda och jag flyger över och hämtar henne. MEN allt beror på om vi får papperet. Jag ringde igår och tänkte göra mig "lite" dum, och som dom sa att jag var den 500 som frågade samma sak...hmm.

Tazillah Hasiba Rasha !OM allt nu går vägen så kommer denna lilla fina tjej att flytta hem till oss, men inte enkelt att köpa hund ifrån annat land en Sverige. Hur gör vi för att hämta ?? vi kollar alla möjligheter just nu, flyg, färja...ja en sån här gång så önskar jag verkligen mig ner till södra Sverige. Imorgon blir hon 7 veckor, lite gruvsamt känns det faktiskt att börja om...för jag är lite skraj att det ska hända något igen. Men man kan väl inte ha sån otur igen. Sen saknar jag Chessi så otroligt mycket. Hon blev sin personlighet snabbt, så det kommer också vara lite speciellt att köpa en ny tjej nu. Men samtidigt så längtar jag så jag vet inte hur :) Kommer att bli spännande. Inget namn är klart ännu

Skönt att vara Whippet :) !
Nyårsafton 2008 !VARFÖR ??? säger jag bara om alla dessa raketer och smällare, Celica har slitit så ont idag. Det är bara hon i gänget som mår så dåligt. De andra tre bryr sig inte alls. Alma bruden hon är nyfiken på allt i detta liv...och även då vad som sker utomhus i luften. Så här stod hon i fönstret och kikade flera gånger. Även Selma och Ebba också. Men Alma är nyfiken på allt i detta liv.