Selma Parad 21-22/9-2007

image227

Ja nu har vi parat Selma igen då, så här söt var hon när hon var valp. Och vi kan inte säga annat än att hennes första kull blev lyckad tillsammans med Lucas. Hon födde 9 friska och underbart fina valpar. Mamma rollen skötte hon perfekt. Så valet av tik att para just nu blev inte svårt...sen har jag sett fram emot en kombination utav henne och Chaplin ( Softouch Little Big Man ). Mycket snygg och charmig hane. Så det blir hur spännade som helst att se vad resultatet blir.

Parnings rapport !!

Peter ringde mig sent ikväll och berättade att parningen ikväll hade lyckats...så får se då om dom tar det en gång till imorgon fm.
Mer rapport kommer :)


Selmas väg till att bli Mor igen !!

Ja nu börjar det att dra ihop sig, imorgon åker Peter till Norge med Selma som ska få träffa Softouch Little Big Man ( Chaplin). Jag kan tyvärr inte följa med..här hemma har vi just nu 3 löptikar som jag inte vill lämna till någon. Jag åker bort på Lördag åter Söndag. Vill det sig väl med parningen så kommer Peter hem på Lördag kväll. Imorgon går Selma in i 16 dygnet.
Så nu håller vi alla tummar på att detta kommer lyckas. Uppdateringar kommer att ske här lite oftare med rapport om läget.

Mitt nya jobb !!

Nu måste jag lägga in lite reklam för mitt nya jobb, 1oz heter företaget..som startade 1/9-2007

Jag säljer kosttillskott ...Aloe Vera, Omega 3,6,9 ( i samma tablett), Garlic

Allt detta är ett dagsbehov vi alla behöver...Jag säljer dessa produkter via webben...högsta kvalite, billigare priser än konkurrenter.

Min webb butik finns på http://carina63.1oz.com

Kolla in och läs...

Ha de gott alla besökare // Carina !!

Lure Coursing bilder September 2007 !!

image220

Annelie med Mocca och Stella som har fått sprungit sina lopp, kameran kom fram alldeles för sent så det blev lite bilder.

image221

Ludde killen var dagens hjälte, han gick banan runt flera gånger...med att ordningställa hela banan så nästa ekipage kunde ge sig iväg. Han tyckte LC va bra mycket roligare än utställning..:)

image222

Tänk vad vi skrattade åt Lucas som bet sig fast i denna trasa, han var helt galen....2 st försökte ta loss trasan MEN han hade bitit fast och bestämt att ingen annan skulle ha den.

Mingelbilder ifrån Svenstaviks utställning 2007 !!

image213

image214

image215

image216

image217

image218

image219

LC i Kluk ( ALSEN )

Ja då har man varit på sitt livs första LC träff, och jag kan inte annat säga att gud vad skoj det var...:) Jag och Ludde, Ebba, Aaron och Alma åkte iväg idag Lördag. Till en helt underbar plats här i Jämtland, Ludde o jag kallar det "världens ände" kändes som jag körde hur långt som helst fast det blev bara 14 mil..Maria JJ hon reste ända från Sundsvall. Nu förstår jag varför man kan åka så långt för en springstund. Jag känner en längtan så stor redan nu till nästa gång.
Hundarna skötte sig utmärkt, Alma tjejen gjorde ett Godkänt Provlopp idag. Aaron och Ebba lite mera tveksamma, men med mera träning så kommer det att gå galant...för både Ebba och Aaron jagade trasan när dom väl kom på det. Imorgon kommer husse hem ifrån Finland och bara han ännu som kan lägga in bilder på datorn :( jag ska lära mig det också !!
Så bilder kommer imorgonkväll ifrån idag.