Bonita 13 veckor !Idag fick vi denna bild utav Annelie...lika söt som vanligt är hon :)

Blandade bilder 19/9 -09Nu är det höst och kaminen är igång, vilket hundarna tycker är ett enda stort mys. Diva ligger tätt intill och njuter.Nu förstår jag varför alla säger sådan matte sådan hund :) mitt hår och Divas är nog i samma färg.Skön stil har Othilia när hon ritar, idag har vi fått låna henne och hon blir kvar till imorgon.

 


Bonita 11 veckorIdag blev det en snabb på hälsning i Krokom hos Annelie och Bonita :) Bonita blev så glad över vårt besök.
Passade på att fota lilla yrvädret och lika fin är hon om inte finare...ska se om jag kan hitta åt någon inoff i
Östersunds området, tror ja läst någonstans att det är en i början på november. Då lånar vi med tjejen på
premiär utställning. Det ville matte Annelie.

Blandat ifrån helgens utställning i Högbo !Här ett klart bildbevis på Divas rädsla, hon åkte ut med 2 or båda dagarna och det mest för hennes rädsla...så nu är det verkligen hårdträning som gäller, vägrar att hon ska vara så här.


Här är det Ida som ställer sin nya hund Svenne. ( Tappinskis Guess Who )


Här har Peter proffs hjälp, Bosse ifrån Khalils kennel var så snäll och visade hur vi ska göra med henne, och här försöker han på ett lugnt och fint sätt närma sig Diva.

Den här fina juniortiken är en halvsyster till Diva "Dhawati Naimah Shadan"Även kvinnliga domare kan vara "farliga"Se så snyggt och nöjt hon står när hennes 2a visas.Här står Aaron ( Farmor Selmas Run To Me ) och väntar på domarens bedömning.

Ja detta var en salig blandning ifrån helgen i Högbo bruk, Lördagens resultat blev slät 1a för Alma och Aaron en slät 1a och Diva då en 2a.

Söndagen lite bättre Alma CK och sen 3 i öppenklass, Aaron 1a och Diva en 2a. En utställning har vi kvar i år och det blir i Sundsvall i början av Oktober. Tro om Diva hinner bli "lite" bättre....jag kommer att hårdträna henne varje dag nu.