Valpar 13 veckor !Farmor Selmas The Girl Is Mine

Ägare: Ingrid Mo-Toresson, SundsvallFarmor Selmas Beautiful Girl

Ägare: Margareta Grön, Junsele


Valprapport och en sovbild !Whippar är bara så helt underbara, finns det någon annan ras som är så goa med varandra och tar in en ny hund i flocken utan att ens blinka :) Här har valparna varit med matte på kurs ikväll, dom följer med överallt för att vara i olika miljöer, åka bil, träffa människor och se andra hundar.
Då blir man så här trött och utslagen.

Sen ringde Elisabeth som äger Farmor Selmas Lovely One ( Tyra ) och berättade att dom träffat andra whippetägare och hundar idag, och fick vara med och se på race :)

Kennel
http://steelsuccess.se/ har foton på sin sida på henne.

Våra 2 som är kvar !Vad gör man inte för att "smöra" in sig...Diva har varit tuff ett bra tag nu med valparna men nu har det vänt. Hon leker med de två som är kvar, utan att vara vrång :)Vi vill inte...men måste flytta på denna tjej, så vi söker efter en fodervärd som ger denna tjej ett Kärleksfullt hem..Gör allt för att väcka Ludde som somnat så gott på soffan :) den här fröken är en helt otroligt mysig tjej som charmar allt och alla, öronen på sniskan och söt som bara den :) Söker ett kärleksfullt hem till henne.

 


Farmor Selmas Lady In My Life har flyttat !Ägare : Monica Danielsson, Frösön Östersund

Valpbilder !Vet inte hur många bilder det blir tagna på dessa små i alla underbara sovlägen och liggstilar :) den här bilden visar hur goa dom är med varandra de små.

Dom är så vackra var och en av dom som är kvar :) här ligger "Gudrun" och myser på köksoffan, har fått rapporter ifrån vara valpköpare och allt är bara bra, dom är så nöjda och belåtna. Det känns skönt som uppfödare att höra.

Blandade bilder på våra hundar !Alma har en ängels tålamod, här ligger alla tre valpar och sover så gott på henne, hon kan vara med dom dygnet runt och är hur snäll som helst, visar verkligen att hon är en bra Mamma när det blir dags för de :)Här blåser Ludde och Linnea upp ballonger och gissa vad valparna va nyfiken :)Duktiga tjejen som kan klättra upp och ner i trapporna, här ser det ut som hon leker "tittut" med oss :)Så här ligger vår Saluki när det ska klippas klor :) helt avslappnad i Peters famn och jag klipper...först har jag klippt små whippet tassar, sen Divas och oj vilken skillnad :)Så här fin och söt är jag och söker ett kärleksfullt hem någonstans i Sverige eller ??

Valpskoj i det fina vädret Påskdagen 2010 !

Vad härligt det är med vårväder :) vi är bara på hemmaplan i Påsk, men är det så här mysigt så gör inte det nånting. Vi har suttit ute på vår altan och tittat på valparna som busat på i snön. Det är en njutning att se dem.

Vi har fortfarande 3 kvar till Salu !!

 


Soffmys !Tänk vad alla hundar älskar husse :) valpar som vuxna....Här är de söta tjejerna :) nu håller vi på för fullt att hitta på namn på de små, Ludde har haft namn på dom hela tiden...hon som tittar så söt in i kameran är Pip Stina och den ljusa tiken är Gudrun och den brindle som är kvar är Anna :)