Blandat ifrån helgens utställning i Högbo !Här ett klart bildbevis på Divas rädsla, hon åkte ut med 2 or båda dagarna och det mest för hennes rädsla...så nu är det verkligen hårdträning som gäller, vägrar att hon ska vara så här.


Här är det Ida som ställer sin nya hund Svenne. ( Tappinskis Guess Who )


Här har Peter proffs hjälp, Bosse ifrån Khalils kennel var så snäll och visade hur vi ska göra med henne, och här försöker han på ett lugnt och fint sätt närma sig Diva.

Den här fina juniortiken är en halvsyster till Diva "Dhawati Naimah Shadan"Även kvinnliga domare kan vara "farliga"Se så snyggt och nöjt hon står när hennes 2a visas.Här står Aaron ( Farmor Selmas Run To Me ) och väntar på domarens bedömning.

Ja detta var en salig blandning ifrån helgen i Högbo bruk, Lördagens resultat blev slät 1a för Alma och Aaron en slät 1a och Diva då en 2a.

Söndagen lite bättre Alma CK och sen 3 i öppenklass, Aaron 1a och Diva en 2a. En utställning har vi kvar i år och det blir i Sundsvall i början av Oktober. Tro om Diva hinner bli "lite" bättre....jag kommer att hårdträna henne varje dag nu.

 


Kommentarer
Postat av: LenaE

Härligt med utställning! Grattis till CK. Själv laddar jag för kattutställning i Borlänge om 2 veckor. Frodo ska jag nog kanske ställa på inoffen som är i stan i november.

Postat av: Maria i Hammerdal

Diva har tiden för sig och social träning ska nog göra susen. Och så vet du var vi finns på måndagarna :o)

2009-09-08 @ 21:47:10
Postat av: Eva

Lilla Diva, så synd att hon är rädd men det kanske bara är en fas och att hon snart blir modigare. /Eva

2009-09-08 @ 21:55:52
URL: http://www.freewebs.com/winian
Postat av: Erja & Thomas

Hej på Er!

Härliga bilder. Det var trevligt att träffas nere i Högbo. Nästa år bokar vi in Gotland helgen före Högbo-2010. Visst åker ni också?Kram på Er! Ps Mim har nu gått in i v5 och är rejält dräktighetstjock :=) d.s

2009-09-08 @ 23:34:41
URL: http://www.undimoon.se
Postat av: Maria

Alma ser jättesnygg ut på bilderna!

2009-09-09 @ 09:59:15
URL: http://sommarhagens.se
Postat av: Barbro

Ja, det är svårt det där, man tycker det går bra när man tränar och sedan i ringen backar hunden. Och man har inte hur många "okända" människor att tillgå när man tränar heller, det blir ju de gamla vanliga. Men det är bara att ligga i.;)

Jag ska ställa Vilma i Sundsvall, men vi har nog inte samma dagar.

2009-09-12 @ 09:15:51
URL: http://wilsongrand1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback