Bonita 4 månader !

Idag har Annelie och Bonita hälsat på hos oss, så givet passade vi på att fota skönheten :) vi är så nöjda över hur hon växer och vi tycker hon ser mycket bra ut.
Annelie anmäler henne till inoff utställningen som är i Östersund den 7/11 för då åker vi dit med Diva som behöver all träning som finns gällande utställningar. När nu Ebba löper nästa gång så åker vi ner till Oslo och gör samma parning, och hoppas på flera valpar denna gång.


Kommentarer
Postat av: Mia Jonsson

Hon verkligen en lite pärla Bonita, hon är nästan som våran hund också, hon har varit hos oss, vi var hundvakt och tog verligen över huset. Nemo var överförtjust men Frodo var lite mera tveksam till en tuff tjej som Bonita, lite jobbigt tyckte han det var =). Min dotter tjatar varje dag "när ska vi träffa Bonita igen" blir det en Bonita/Bonito till så får ni nog skicka den till Rödövägen 6 i Dvärsätt

Postat av: Ulrika

Hon är verkligen super fin lilla Bonita, om man nu kan säga lilla;) Förstår att ni gör om parningen!Kram

2009-10-19 @ 20:26:29
URL: http://www.svarthogenskennel.se
Postat av: Lena

Oj - shit - vilken skönhet, va vacker hon är, så snygg, så fin, så underbar, vilket uttryck. Vilken tur ni ska göra om den parningen - hoppas på fler valpar då för Bonita gör ju verkligen "reklam" för den.

2009-10-19 @ 21:14:51
URL: http://lena-online.se
Postat av: Maria i Hammerdal

Ska också till inoff på Frösön med en valp från förra kullen... vi träffas nog där så får jag se den lilla skönheten på riktigt :o)

2009-10-21 @ 19:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback