Blandade bilder ifrån Utställningen i Svenstavik 2009

Nu har vi gjort denna härliga utställnings helg, inte en droppe regn fick vi över oss. Så bara det gör att allt blir bra mycket roligare. Massor utav trevliga människor träffar man...sen resultaten blev klart godkända. Hård konkurrans...alla Farmor Selmas hundar fick 1 or. Lördag placerade sig Ninja 5a i unghundsklassen, Frodo 4a i unghundsklassen, Alma inte placerad bland dom fem bästa i öppenklass. Diva hade ingen konkurrans var ensam valp 6-9 mån men blev BIR-valp med Hp och sen placerade sig hon som nummer 4 i BIS finalen.

Söndagens resultat, Frodo 4a i unghundsklassen, Ninja 3a med HP i unghundsklassen, Alma 3a i öppenklass. Diva 1a men inget hp, ställde "jag" och det gick inte alls nått vidare, karlar är farliga tycker hon och dessutom var dom två stycken, domaren till o med tog skinkan ifrån sin smörgås och mutade henne. Så nu blir det hårdträning för henne och mig..:)

Tack alla valpköpare som kommer och ställer hundar och hälsar på oss när vi är på våra utställningar.

Kommentarer
Postat av: Anette

Halloj på er allihopa,hundar och människor...

Jag som inte förståt så mkt av alla klasser och priser,men det är ju kul att det verkar gå bra(så tydde jag det iallafall:O).

Hoppas att ni alla mår bra,här börjar vardagen göra sig lite tillkänna då Anders börjat jobba idag,men jag och barnen är lediga i två veckor till och imorgon så drar vi till mormor/gammelmormor och strålar samman med syster yster,då det blir hur skojigt som helst..

Kramar om er allihopa

Postat av: Barbro

Ja träning kan man inte få för mycket av... oftast är det människan som behöver mest. YoYo ville bara snusa i backen när han var inne i ringen.TACK för skjutsen hem på söndagen!!

// Barbro

2009-08-05 @ 01:31:27
URL: http://wilsongrand1.blogspot.com
Postat av: Pia

Grattis till en bra helg...från en som tittar in här nu och då. Vem är de svarta whippen???

2009-08-05 @ 02:38:30
Postat av: Katarina Widström

Hej!

Grattis till Divas BIR och BIS-4 valp i lördags. Tänkte bara säga att ni har lyckats fånga Divas halvsyster (black and tan) på bild från junior finalen! tyvärr blev det ingen placering för oss. Vi var nöjda med helgen ändå!

2009-08-05 @ 14:22:35
URL: http://www.dhawati.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback