Svenstavik helgen 3/4-08 !






Här är go killen Frodo, som gjorde sig så fint ifrån sig i helgen...Lördagen mjukstartade han med att åka ut med en 2 i handen, för då tyckte domaren att han var för stor. Men på Söndagen då fick killen en 1 a med kanon kritik och sen en placering som nr 2 i valpklass 6-9 månader. Bra jobbat Lena, fortsätt med eran snygging.




Här har vi Alma i första position med många fina hundar bakom sig. Men jag vill säga att hon kan stå som en "prinsessa" när det ska visas.



Mera Alma !



Husse och Alma !



Här är det Angel och Ninjas tur att visa upp sig, Eva och Angel " Tack snälla för att ni va med oss i helgen" Gunilla och Ninja Tack snälla för att ni va med oss i helgen,



Här står Angel, Ninja och Vinta i tur och ordning för att få sin bedömning i valpklass 6-9 månader. Tack Camilla för att du kom o vi fick ställa Vinta tjejen.



Här ställer Peter upp Tiger killen, som matte Anna visade så snyggt i helgen...men domarna tyckte killen va för stor..hmm. Det tycker inte vi, så bara kämpa på för han är så snygg.  Tack Anna med Familj för att ni kom till Svenstavik och ställde killen.

Sen vill vi också Tacka Ida och Christian som kom med Aaron killen på Söndag i regn och rusk vädret. Peter visade Aaron i unghundsklass med resultatet 2 bästa hane, inget Ck eller Hp...men så bra ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback