Nu är vi hemma !!
Hej !!
Ja nuså är vi hemma igen då, fort är det gjort :)....Ja vad säger man om utställningen, JO att OJ vad hundar, så kul så.  Aldrig sett så mycket fina Whippet samtidigt någon gång. Ebba och husse var duktig. På Lördag var vädret lite si och så, regn, åska, och ja moln o kanske lite sol. Peter åkte på ett av sina trista migrän anfall, så inte blev den dagen så rolig för honom. Ebba tyckte inte om det blöta gräset...men hon är duktig och visar sig bra. Ingen kritik första dagen...( lite trist) tycker jag, när man åker så långt och betalar en del, då tycker nog jag att man kan få en kritiklapp, men förstår också att när det är så mycket hundar så går det lite fortare med kritik till placeringar 1-5 i varje klass.

Sen Söndag, som var en kanondag med stor SOL o massa glada hundar och hundarnas ägare. Kul är det att åka iväg så här, man träffar massa härliga människor. Som Stefan o Morgan, Mia o hennes gäng, Renate, Eva W o hennes sällskap, Krister o ( agnes), Martina, och många fler. Tack för det och vi ses snart igen !!
Ebba var först ut i ringen ibland Juniortikarna, visade sig lika bra denna dag....blev oplacerad men fick kritiken:

Very feminine head and expression, Eleg neck, Clean shoulder, Good brisket, Good length of line, nicely arched, Still needs some development in thigt, Moved soundly.

DOMARE: Margaret Dixon


Vi avslutade då hela vår tripp med ett besök på Gröna Lund till Luddes förtjusning, där blev det berg o dalbana för Peter o Ludde, och Fritt Fall för Mamma o Ludde...och massa mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback