Divas sköna stil !Så här sover Diva ofta och väl, hon sträcker ut hela sig.Spännande när hon blir fullvuxen..för så här gör hon i vår säng också, så med 4 whippar och en fullt utsträckt Saluki kan jag nog börja fundera lite smått på att lägga mig på ovan våningen i en alldeles egen säng.

Blandade bilder på Diva 12 v. !Diva och all vår snö, det är inte klokt hur mycket det har vräkt ner här i Strömsund. Jag tror aldrig det kommer att bli sommar, kallt har vi också haft det i flera veckor. Runt -20 fast i helgen lovar dom mildare ( och snö ). Diva växer som bara den, hon älskar mat. Vi får gömma allt och lägga högt upp på hyllor, inget fika på något bord. För oj vad lång hon blir då. Imorgon har hon bott hos oss i 3 veckor, och har anpassat sig något helt otroligt.

Meja på besök hos oss !Idag har vi haft besök utav mina kompisar Susanne och Urban och deras lilla dotter Meja, Diva var lite avvaktande till att börja med. Men sen efter ett tag så ville hon gärna kolla in vad det var för liten krabat som pratade på med henne :). Selma och Alma var fram snabbt och kollade sen gick dom undan och la sig. Märks skillnad på vuxna hundar och valpar.

Diva !

Mera Diva :) så kul att ta kort på henne, så är det nog med alla nykomlingar. Hennes sida är inte riktigt klar ännu för jag håller på att fixa med stamtavlan och vill också ha med bilder på hennes föräldrar. Igår kunde hon inte hoppa upp i soffan utan vi tittade o skrattade, för då gjorde hon någon slags "kravling" upp i soffan...Men då idag oj va hon kunde hoppa upp i alla soffor...och den i vardagsrummet kunde man kissa i också..hmm säger jag bara. Att man glömmer ifrån gång till gång hur det är att ha valp, charmigt till tusen och jobbigt till tvåtusen...så känns det ibland. Nu är det inte många dagar kvar av min ledighet, men jag tränar varje dag och det går bra..sen är det tur att Husse kommer hem och äter och att Ludde kommer hem tidigare ifrån skolan och att jag har ett sånt bra jobb att jag kan smita hem mellan varven..:)

Diva 10 veckor !

Redan en vecka har gått sedan vi hämtade hem lilla prinsessan våran :) Nu ska jag hårdträna stå med bruden för att försöka sig på en uppställningsbild är inte lätt när man inte har tränat alls. Så nu varje dag blir det stå en stund. Här i Strömsund har det snöat vi tror en 1/2 meter i helgen , helt otroligt vilket väder det är och samtidigt med snöandet så har det konstant varit -20 grader också. Hundarna vill inte vara ute många minuter åt gången.

Diva bara busar och myser !Underbara Diva hon har verkligen kommit till rätta i vårat hem, hon busar o sover och kissar och bajsar ( inne ). Idag var vi till Tullingsås och hälsade på Othilia och Belle, det var ingen Diva som var där utan Othilia sa hela tiden Chessi. Där la sig Diva efter lite koll på golvet o somnade, hon är verkligen en lugn och harmonisk hund. Nu kommer lite mysbilder vill bara visa hur väl hon kommit tillrätta :).


Diva myser !Så här gosigt är det att vara ny Saluki tjej hos Farmor Selma, det är helt otroligt hur fort det går att dom accepterar varandra. Alma har lekt på en hel del med Diva nu ikväll. Och jag lovar att jag myser, få vara ledig med valp är inte fel :)
Matte då som ska börja sin utställnings karriär i år ( har jag sagt förrut) MEN nu ska jag. Vi kommer att åka till Sundsvall den 28/3 på valputställning. Jag ska ställa lilla söta Diva då.

Divas första dygn hos oss !Här ligger vår söta lilla tjej och gosar på Husses mage, nu har det gått ett dygn och vilken tjej, hela hon är så lugn och stabil. Som en av mina kompisar sa idag som var på besök...ser ut som hon bott här länge... Precis så är det. Natten som var så sussade hon hos oss i sängen ( givet ), sträckte på sig kl 09.00 och då ut på en snabb kiss tur. Vi har haft så kallt idag ca - 22 så ingen Whippet el Saluki ville vara ute länge. Jag är så lycklig över att fått köpa henne, hon tar inte Chessi vännens plats utan blir en helt egen individ som ska bli så kul och spännande att följa framöver.

Nu är vi hemma !Äntligen har vi landat i Strömsund, kl är nu 03.00 och Diva o Jag pigg som bara den. Vi har sovit större delen av resan. In klev hon här i huset och ser ut som hon inte bott någon annanstans :). Whipparna hejade lite tamt och tänkte som så ( såg det ut som ) att Husse och Matte när ska ni sluta köpa hem valpar. Deras blickar sa så iallafall. Nu ska jag vara ledig i ett par veckor och valp mysa.