Nya vardagsrummet !!

Nya vardagsrummet !!

Här är en del av det nya rummet, vi har en vägg helt brun och resten i en beige färg. Vita lister är det nu.
Vi har gjort en utbyggnad på huset ca 38 kvadrat , och det mest för att vårt kök är så litet. Det nya köket kommer att bli stort, vi slår ut en vägg och använder det gamla vardagsrummet o det nuvarande köket.
Vi ska börja riva nu till veckan, vad gör man inte när huset är fullt av gosiga barn ( och snart barnbarn) och alla underbara hundar.

Aaron snart 6 mån.

Aaron snart 6 mån.

Nu ska jag prova att få fart på blogg inläggen igen, det har varit hur mycket som helst att göra. Ombyggnaden utav huset tar en enorm tid, och sen 5 hundar......tar sin tid också, men båda dessa saker är roliga.
Idag Lördag har vi börjat flytta in i det nya vardagsrummet. Aaron har varit tussig i magen, mest troligt ätit i sig nått galet.  Så nu ikväll har han ätit lite kokt fisk och ris. Verkar redan mycket piggare.
Tänk vad valpar kan stoppa i sig allt, minsta lilla grej som ligger på golvet tar dom. Och som det är här nu med bräder och spik, man får verkligen passa.

Det blev en bild på Aaron killen idag, ska få Malin att ta flera bilder imorgon på dom andra, som jag hoppas kan lägga in här. Så här står han gärna i soffan och kollar läget.