Vår Glädje och Sorg !

Vi säger Tack alla underbara människor som skriver och ringer till oss, delar denna tragiska händelse med oss. Vi gråter och ler omvartannat. Gråter för saknaden och ler för den glädje hon gav oss de 2,5 månader vi fick leva tillsammans med henne. Tack Kenneth och Geir för dessa fina blommor.

Othilia !Malin tog med sig kameran till Tullingsås för att julfota Othilia, vilket inte var enkelt...Mommas go tjej ville inte vara stilla så pass länge.

Chessi diskar :)Alma får inte vara med på denna diskning, tittar på husse med bedjande ögon. Chessi talar om att det är hennes disktur.

Chessi 18 veckor !Vi provar att ställa upp Chessi mellan varven för att tränas, och alltid lika svårt :)  Hon växer iallafall och det med fart. Idag väger hon 13,1 Kg. Hennes höjd är ca 53 cm.

Abba Kullen 1 år ! (blandade bilder ifrån deras valptid)
Resultat ifrån inoff på Frösön 8/11-08Här är snyggingen som valp..Farmor Selmas Fernando ( Frodo ) Lena och Jimmy ställde honom idag på en Inoff utställning på Frösön. Froda blev BIR sen vidare i BIG och där segrade han...sen vidare mot BIS et där fick han en delad 6 plats.