Farmor Selmas Think Of Me ( Nicke )

Farmor Selmas Think Of Me ( Nicke )


Tack Lena och Jimmy för den här bilden på söta Nicke, han passar så bra i sin gröna tröja.

Tiger ( Farmor Selmas Light Up My Life )

Tiger ( Farmor Selmas Light Up My Life )

Tack snälla Anna för Tiger bilderna, måste då lägga in dom här på bloggen och visa av snyggingen, oj vad vi längtar tills vi får träffa honom.
Nu är valparna 4 månader. Det kommer flera uppställningsbilder här på dem, under kommande dagar.

Vår Skogsväg som är 3 km lång raksträcka !!

95077-154

Vill visa vilken härlig skogsväg...eller igentligen så är det här en skoterled, men föret för den maskinen inte det bästa nu. Men för våra hundar, här har vi gått med dom nu alla lediga dagar sen julafton. Dom älskar att springa här, Celica alltid först..sen kommer dom på rad, valparna tycker det är helskoj.


95077-153

Alma har hittat is i diket, kan man spegla sig här...??....

95077-152

Så här gör Alma ofta, springer in i skogen och spanar, hon ser helkul ut när hon gör så här. Ungefär som står jag här...då ser dom mej inte..


95077-154

Tomtens besök hos Faxéns Julen 2006 !!

95077-149

Alma tar emot alla besökare med glädje, Tomten var nog den som var mest populär hos henne.


95077-150

Här gör hon allt för att försöka komma åt tomtens skägg....:)

95077-151

Men det gör inte Ebba, hon skällde för första gången inne idag. Gillade inte alls den här skäggiga figuren.

95077-148

Marielle och Ricard hade sina armar fulla utav hundar idag, valparna vill gärna sitta i en famn, ska alltid vara där det händer saker....

95077-147

Aaron studerar tavlan, är nog lite avis på snön som finns på den. Farmor Ingrid har fått ett litet hörn i soffan, hon tycker att 5 hundar tar alldeles för stor plats i soffan...:)

God Jul och Gott Nytt År !!

God Jul och Gott Nytt År !!

Vi vill med detta kort Önska alla våra vänner en lugn och fridfull jul, med massor utav god mat och många hundpromenader...även om ej hund finns så är det skönt med promenader.

Stora Stockholm 2006 !!

Stora Stockholm 2006 !!

Vilken underbar helg jag har haft, massa hundar och trevliga människor....På fredag åkte jag ner med Maria JJ och Angelica, Täppas och Hermia. Vi sov på Skandic, hade en underbar kväll med ansiktsbehandling, god middag, och massa skratt. Sen Lördagmorgon då bar det av till Älvsjö...som var första gången för mig, vilken upplevelse. Så stort och så mycket hundar. Man kan lugnt säga att efter den dagen så blev man så här trött som Angelica visar...hon och Hermia tar sig en tupplur mellan bedömningarna. Det var rätt härligt att traska runt där utan hund, för det fanns så otroligt mycket att titta på.
Men vem vet kanske att någon hund får följa med nästa år.
Sen Lördagkväll tillbringade jag med min goa kusin Kicki och Bosse, som bjöd på god middag o full service...säger skandic hmm vad är det.
Har varit en underbar helg....förutom att Ebbas bror Jester inte finns mera, så olyckligt det blev...överkörd på motorväg i Stockholm. Vi är så ledsna här i Strömsund och vi tänker på Stefan och Morgan hela tiden.

Mexxi och Sara !!

Mexxi och Sara !!

Vilken lycka, när Sara dök upp på Stora Stockholms utställning och hade med sig Mexxi, vad hon har vuxit och vad fin hon är.

Akira 15 veckor !!

Akira 15 veckor !!

Här vill vi också prova med en uppställningsbild, valparna har växt och dom är lika fina hela högen som jag fått äran att se i helgen.

Ludde och Akira !!

Ludde och Akira !!

Så här glad blev Akira tjejen över att Ludde och vi kom....visste inte hur hon skulle kunna pussa på oss nog mycket. Så skoj att få titta till valparna som växer så det knakar.

Nicke !!

Nicke !!

Vi försöker oss på en uppställnings bild på Nicke killen, men inte enkelt...vi vill iallafall visa att vi har fått varit och pussat på honom en sväng...så fin han är.

Nicke 15 veckor !!

Nicke 15 veckor !!

Nicke undrar nog vad "morfar" ska göra med honom här, tittar så konstigt på Peter.

Aaron 15 veckor !!

Aaron 15 veckor !!

Alma 15 veckor !!

Alma 15 veckor !!

Selma !!

Selma !!

Så här ser nu Selma ut i sin kropp efter valp tiden...har återhämtat sig bra, väger lite för mycket än. Men bara ishalkan har gett sig, så att det går att springa lös...då kommer hon snabbt ner i rätt vikt.

Celica och Alma !!

Celica och Alma !!

Ja ni, tro vad Alma vill här då...? ser ut som att om jag "blundar" så syns jag inte.

Så här enkelt är det med att ta kort hos Faxèns !!

Så här enkelt är det med att ta kort hos Faxèns !!

På den här bilden var det meningen att Celica skulle bli själv fotat, hmm så här blev det. Alma som alltid vill vara i Centrum, Ebbatjejen tittar på Tv och Selma vill kolla att allt går rätt till.