Valp hälsning ifrån Danmark !Här är det Farmor Selmas This Is It ( Ziva) som är på bild, fick den utav Susanne ikväll och rapport att allt är bara bra med Ziva :)

Vår nya hund Dahaqin Bilqis Da´aba ( Akita )

Här har vi fått utav Agneta ikväll :) Lilla goa tjejen är 8 veckor nu, men vi hämtar inte henne innan hon blir 12 veckor. Vi åker till Turkiet den 12/6 och blir där i 2 veckor. Så på hemresan planerar jag att åka till Göteborg och
hämta hem skönheten.
Ludde har bestämt namnet på henne och då blev det Akita. Diva kommer att passa bra tillsammans med henne här.

Valpbilder ifrån våra valpköpare !Här är en söt bild på Farmor Selmas The Girl Is Mine
som nu bor hos Ingrid i Sundsvall :) och är "dagbarn"
hos Maria JJ.Här en fin bild på Farmor Selmas You Are Not Alone ( Puma ) som nu
bor i Skåne hos Emma :)

Stolt Uppfödare :)Brevet nedan fick jag utav Farmor Selmas You Are Not Alone ( Puma ) s ägare Emma :)
Jag frågade henne om vi fick lägga ut det här på bloggen, för jag vill visa alla hur fina
valpköpare vi har fått till de små underverken.Hej!
Nu måste jag skryta lite, tycker du som uppfödare bör få höra det oxå :) Var på valpkurs i går och hade miljöträning så vi var i byn en stund och tränade med störning, vilket överhuvudtaget inte påverkar Puma ♥ Sen åkte vi ner till klubben o tränade igen efter lite fika. Sen kommer instruktören fram till mig o säger till mig att jag har en JÄTTE trevlig hund, då jag säger " JA, hon e stabil i psyket, orädd för andra stora hundar o så" Då säger instuktören till mig: " Det finns mkt annat som e kanon i den hunden, där har du en hund för framtiden som du kommer lyckas med" ♥ Hur jävla glad blir man inte då?????? Så sa jag att det är en BRA uppfödare som avlat så bra!! Vildet dem höll med om :) Åhh vad glad jag e att jag hittade er som uppfödare!!!

Hoppas på att få hjälp en dag att ta lite bilder en dag när jag tränar med henne så jag kan lägga upp det här så du kan se :)
I morgon lördag ska vi åka och kolla på vår första LC träning för att lära oss lite mer om det, ska bli skit skoj, hoppas vädret håler sig på den br asidan, trost dem lovat regn :(
Ha enskön helg!
Kram Emma & Puma


Hundrace i vår slalombacke !Här har hundarna skoj, vi traskar uppför en brant backe och vi flåsar och hundarna springer som om dom aldrig ens skulle kunna bli trött :) Diva visar verkligen att hon är en Saluki när vi ska packa in hundarna i bilen och åka hem, då sticker hon med full fart upp i backen igen och lägger sig ner....och vi ropar, lockar, gömmer oss..ja allt kan man säga. Hon rör inte en min, utan ligger så snyggt stilla där i backen. Jag lägger in en bild nedan, hon syns som en liten prick där i backen.


Diva !Nu måste jag skärpa till mig med bilder och blogg :) det blev helt stilla sen alla valpar flyttat. Rapporterna ifrån våra valpköpare är bara positiva :) dom är så otroligt nöjda med de små.
På den här bilden sitter Diva så snyggt och vaktar sin matskål, vilket hon kan göra hur länge som helst om hon får.
Jag är så sugen på att köpa en till Saluki, så jag bearbetar husse för fullt :) Men varje dag som går så hittar Diva på saker som gör att min chans till en till blir allt svårare..hmm.