Valpar 10 veckor 29/3 -2010Farmor Selmas The Girl Is Mine

TILL SALU !Farmor Selmas Lady In My Life

TILL SALU !Farmor Selmas Beautiful Girl

TILL SALU !

 

 


Valpmys i soffan !Här är det två trötta tjejer :)Och en pigg :)

Namnändring !

Det är inte lätt med valpar som är så lika varandra, idag när Peter skulle ombesikta " Lady In My Life" så var det inte hon enligt Chipet :)...så då fick han hem och hämta This Is It och kolla båda, då blev det rätt till slut. Så Lady är alltså Farmor Selmas This Is It.


Resultat ifrån Strömsunds inoff utställning 27/3-2010Här visar Peter Bonita till BIR i valp 6-9 månader, sen placerade sig hon som Reserv i valpfinalen. Diva BIR sen placerad som nr 3 i Gruppen.
Ludde visade Carlas Afganhund i valpfinalen och placerade sig som nr 3 där :) klådde Pappa. Det var hans utställningspremiär, fixade det galant.

Bonita BIS valp 6-9 mån på Frösön Lördag den 20/3 2010 !Farmor Selmas The One And Only ( Bonita ) blev BIS valp förra helgen på inoff utställningen som var på Frösön.
Diva blev BIM på den utställningen.


Valpmys !Så här mysigt har vi det hos Selma och Alma :)Lilla Beautiful hon väljer en egen plats hon :) vill inte trängas...

Valpar som finns kvar till Salu !Farmor Selmas This Is It

Ägare: Susanne och Henry Christensen, Jylland DanmarkFarmor Selma The Girl Is Mine

Till SaluFarmor Selmas Lady In My Life

Ägare: Monica Danielsson, Frösön ÖstersundFarmor Selmas Beautiful Girl

Till Salu

 


Valprace i köket ! 


Blandade bilder !Tripp, Trapp, Trull...kan man säga här :)Jag är söt och till SALU !Ja vad säger man om den här bilden ?? Jo att Diva är "knäpp" :)

 


Nuså verkar de fungera :)


Valpmys !

Jag ska lägga in nya bilder, men på det vis jag alltid gjort verkar inte fungera. Så jag ska prova på ett annat sätt. Men går inte de så får jag fixa en ny blogg.

Valparnas mysställe


Valpar 7 veckorFarmor Selmas The Girl Is Mine

TILL SALUFarmor Selmas Lovely One

Ägare: Elisabeth Carman, NyköpingFarmor Selmas Beautiful Girl

TILL SALUFarmor Selmas Lady In My Life

TILL SALUFarmor Selmas You Are Not Alone

Ägare: Emma Olsson, HöörFarmor Selmas This Is It

TILL SALUFarmor Selmas Man In The Mirror

Ägare: Stina Smedh och Nicklas Lindqvist, SkellefteåFarmor Selmas The Way You Make Me Feel

Ägare: Ida Kruth och Christian Forslund, Rödön

 


Valpar !Se vad bra hon passar in :) vi har ett rum som bara är gjort för våra hundar, där soffor går åt som ja jag vet inte vad....idag somnade 7 valpar där inne tillsammans med alla stora :) de kan man kalla gemenskap.Han fick inte sova med dom stora..så då var det tur att det fanns en go plätt på golvet :)Här sover vi, på den trasigaste soffan, men den var skön ändå :)Och lilla jag fick inte alls plats i någon soffa.

5 Tikar kvar till salu !Vi har idag kvar 5 st super trevliga tikar, kommer en bild på de andra två lite senare.

Othiliabesök och Valpar ute !Dom är lite läskiga tycker Othilia :) ta bort dom Momma sa hon.


Blandade valpbilder !Översta kortet visar exakt hur whippet sover :) i en ända hög. Sen har vi ett bildbevis på att man kan ta sig överallt, det är vår vedlåda som fröken så snyggt sitter på.

Premiär för en tur ute i snön !Idag tog vi ut hela gänget en snabb sväng, men dom tyckte de va kallt om tassarna så blev bara en snabbis, lite mörka bilder för kameran lever ett konstigt liv.


Dagens bilder 5/3 2010Tålmodig Mamma Ebba, hon låter de små få snutta på henne och hon bara står där och ser så snäll ut.Här håller systrarna på att göra upp :) vem segrar...allt detta fick inte Bonita som föddes ensam vara med om. Man märker hur kul och viktigt det är att dom får "fostra" varandra.Se så söt jag är :) tro om jag får flytta ner till söder ??Om vi tittar så här snällt på dig matte...får vi mera god mat då ?Jag är snäll, go och busig ibland !


Besök :)

Idag har vi haft Ida och Cristian, Aaron och Sven på besök...dom bor på Rödön. Titta så perfekt lilla killen har lagt sig över Aaron och Idas ben :) Kan inte tro annat än att dit får han flytta :) På Söndag kommer dom åter för att valpmysa och då får vi nog se och höra hur dom har bestämt sig.


Sötast när man sover !

Söt är dom alltid, men jag måste säga att det är skönt när de små sover :) man hinner inte göra speciellt mycket då dom är vaken, man går runt med pappers rullen i näven och torkar o torkar :) sen måste man räkna in gänget ofta och väl, för oj vad dom gömmer sig under soffan, bakom kaminen, upp i trappen. Dator kablarna ligger tryggt på köksbordet, gardinerna hänger jag upp över stolar...fast igår hann ja inte så då va det mysigt att bajsa på köksgardinen. Lilla tjejen som sitter så fint bredvid Alma är så lik Mamma Mia i förra kullen...hon letar sig gärna till hyllan som hon alltid låg på :)

Valp bus !

Jag tar kort i alla lägen på valparna, den här lilla tjejen satt så snyggt i trappan idag. Dom byter av varandra, ser så kul ut för att det är verkligen span på de andra när dom busar på :) På det övre kortet provar några att dela på ett tuggben som Diva så snällt delat med sig till dom.

Valpar 6 veckor !Farmor Selmas The girl is mineFarmor Selmas Lovely one

Ägare: Elisabeth Carman, NyköpingFarmor Selmas Beautiful girlFarmor Selmas Lady in my lifeFarmor Selmas You are not alone

Ägare : Emma Olsson, HöörFarmor Selmas This is itFarmor Selmas Man in the mirror

Ägare: Nicklas Lindqvist och Stina Smedh, SkellefteåFarmor Selmas The way you make me feel

Ägare: Ida Kruth och Christian Forslund, Rödön