95077-158

95077-158

Hej alla hund vänner !! Nu var det ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men nuså ska jag ta fart igen...på den här bilden ( en del av vår soffa )...ligger några av våra "gosedjur"....varje kväll då Peter o jag provar att ha en liten TV stund, då får vi som ta den plats som är över. Kan tro att många Whippet ägare har det så.
På bilden är det Alma o Aaron som myser ihop med Ebba. En nyhet här hos oss är att nu i veckan tog Peter o Jag ett beslut om att behålla goskillen Aaron. En kille bland 4 tjejer...hm.....men som sagt det problemet tar vi då det kommer...svårt att sälja när dom har blivit 5 månader, vi kanske inte är nog van än...

Aaron är en kille som vi tror kommer o gör nu charmar dom flesta, vilken otrolig kille, verkar bli väldigt lik sin far. När han var hos oss dom dagar parningen var. Så tog han oss med "storm" vilken kille, och precis så verkar Aaron bli.

Farmor Selmas Love Take Me Away ( Wilma )

Farmor Selmas Love Take Me Away ( Wilma )

Ikväll besökte jag och Malin, Alma och Aaron. Wilma och hennes Husse och matte. Försökte så gott det gick med att fotografera, jag ( oproffs ) som på alla vis försökte att få till det. Malin hade kameran i högsta hugg.
Men det är iallfall Wilma som står så fint på köksbordet, och beviset 20 kilo för mycket Carina bakom henne. Ska jag vara så "tuff" att jag här och nu, lovar en ny likadan bild om ett halvår...ca den 4/6 -07...iallfall 10 kilo lättare.
Nu vad det gjort !!!!!!