En matglad Chessi !Fröken Chessi i öppna matsäcks tagen. Oj vad man glömmer fort hur det är att ha en valp i huset. Jag har jagat henne nästan hela kvällen, allt ifrån att hugga fast sig i köks gardinerna till att bajsa och sen trampa givet i det. Så då skurning av hela nedervåningen och när  jag då är i skurtagen så givet kan man hitta på allt annat som man ej får. Tänk vad dom hittar på och vad man tänker många gånger väx fort och bli stor....Men men det glömmer man rätt fort när hon kryper upp i famnen på en i soffan.

Chessi Blandade bilder September 2008 !Det blir många bilder på Chessi, Malin tycker att hon och Chessi matchar varandra :) visst kan man hålla med om det. Iallafall samma färg på päls och hår !

Otihilia gumman September 2008 !Go gumman min, hon växer och blir så stor vår söta tjej, har börjat på dagis så nu får hon träffa kompisar varje dag.

Ludde i Krokom på cross tävling helgen 20-21 /9-08Här kommer Ludde i full fart, det är min stora skräck att vara åskadare då han kör. Så rädd att han ska göra sig illa. Jag har ont i magen och mår illa varje gång jag ska titta på honom. Men som sagt det är "bara" att gilla läget.

1 Vecka hos Farmor Selma !

Nu har lilla fröken bott i Strömsund en vecka, hon hittar alla möjliga ställen att sova på. Väskor hmm tycker jag verkar rätt hårt. Men att ligga hos Selma det är mysigt. Selma är en underbar hund....märks att hon har tagit hand om många valpar. Så snäll och gomodig hon är. Chessi får klättra och kliva som hon vill på henne och hon bara finner sig i det.

Äntligen vågar man !

Nuså törs Chessi sova nära Whipparna, det har tagit dom här dagarna för henne att våga närma sig. Vilken underbar hund hon är den lilla, vi har haft henne nu i 4 dagar och känns som om hon alltid funnits hos oss, sen måste jag också säga att Whippetar i all ära. Vilka anpassningsbara hundar dom är. Här kommer det in en 8 veckors valp och tar massor utav vår tid. Men dom lika cool som vanligt och "bara" är.

Första dygnet hos Farmor Selma !Nu har Chessi varit ett dygn hos oss, jag är så kär i denna lilla underbara tjej. Första natten va lite jobbig, utan Mamma och syskon. Jag provade att ha henne hos mig i sängen men det ville hon inte. Utan sov mellan varven bredvid vår säng på sin filt  och i bädden. Idag har hon försökt att vara nära våra whippet tjejer, men tycker dom är lite våldsam ännu. Så hon ligger helst själv i någon utav våra bäddar. Ludde tycker lite synd om henne så han kröp upp på vinden och hämtade ner sällskap. Nu ska jag vara ledig helt ifrån jobbet i 2 veckor och njuta med henne och de andra tjejerna. Se till så att alla kampar ihop på ett bra och trivsamt sätt.

Chessi !En sista lur på den sköna fällen, vi åkte kl 4.15 imorse och var hemma tillbaka här kl 23.00. Resan med den lilla gick hur bra som helst. Det lilla vi såg utav Lillehammar va fint. Trevligt att komma till Geir och Kenneth och se hur dom bor. Fick träffa alla syskonen och Mor Chenit.Så här gosigt ligger Mamma Chenit och kollar in nya Matte och Husse till en utav sina små. Under denna sköna bädd ligger Chessi och sover som en stock.Så här sussar hon strax innan vi åker.En stolt "lillhusse" hon kröp så snabbt upp i hans knä och där var det mysigt.

Farmor Selmas One Of Us ( Billy ) !

Här kommer lite utställnings resultat ifrån en utav valparna ur senaste kullen. Jenny och Billy har varit på en inoff i Torshälla idag ( Lördag ). Deras första utställning. Med kanon resultat. Det blev HP och sen tävla vidare och där placerade sig han som nr 5. Med följande kritik:

Mycket vacker 10 månaders hund, ovanligt färdig för sin ålder. Stark och harmoniskt byggd, fint huvud, mycket snygg nacke och hals linje. Goda vinklar, mycket bra rörelser, välvisad.

Bra jobbat Jenny och ett stort Grattis ifrån oss !!

Mera bilder på Aniiara !Här är det full fart ser det ut som, två tjejer mot en kille...hmm.Vilken tur att vi har 4 hundar här hemma som kommer att ta väl hand om vår nya familje medlem, som bilderna visar så är det kompisar som gäller..:)
Dessa bilder har jag fått ifrån Renata ifrån kennel Salukibar i Norge. www.salukibar.no

Aniiara 7 veckor !

Se så stor hon blivit vår lilla söta tjej, till helgen åker vi och hämtar hem henne. Vi håller nu på att grubbla som bara den på vad hennes namn ska bli. Så vi tar gärna emot tips på bra Saluki namn :)

Mingel bilder ifrån Högbo 6-7/9 2008

Här visar Peter Aaron, som står så snyggt på bordet och visar sig för dagens domare.Här är det Ebba som blir uppställd utav Morgan, han tittade på henne och gav oss massa bra kritik om henne, han tyckte hon vuxit på sig mycket och bra under det år som gått sen sist han såg henne. Så nu är jag s

Helgen 6-7/9 2008

Dessa små underverk finns hos Maria på Kennel
www.zadiyads.com vi mellan landade där på Fredag när vi åkte ner till Högbo för helgens utställning. Besök gärna hennes hemsida, och se på några underbart söta valpar.