Mingelbilder ifrån Skk utställning Sundsvall 080525 !!

image401

image402

image403

image404

image405

Alma med sina snygga rosetter !!

image399

image400

Almas dag !!

image398

Så här laddade Alma i veckan för att få till det så bra idag. Vi har varit i Sundsvall och visat Ebba och Alma, Ebba gick det inget vidare för. Idag var det Almas dag, hon gick in i unghundsklassen tillsammans med syster Winnie och en tjej till som heter Barcelona. Där vann Alma med CK, Winnie 2a ( Grattis till de Lola och Filippa ). Sen tävlade hon vidare och blev dagens vinnande tik med sitt första CERT !!!!

Så här går vi på moln just nu, och är så glada över våra fina hundar, och Tack ni Whippetvänner för alla varma gratulationer vi fick.

Imorgon kommer bilder ifrån utställningen.

Almas kritik: excell breedtype, classic head and express. Corr size shape and propp. Strong mover from all sides.

Ett meddelande ifrån oss !!

Ja nu var det väldigt länge sedan jag skrev något i denna blogg, jag håller på och sliter mina gråa hår för att bygga en ny hemsida. Därför har jag inte lagt ner nått jobb i denna blogg. Sakta men säkert så kommer den nya sidan fram. Vi ger Maria helledigt nu ifrån att fortsätta jobba med vår sida. Hon har varit kanon som hjälp att ha. Men nu måste vi lära oss att sköta den själv. Så TACK snälla Maria för all hjälp under åren.

En stor nyhet har vi att meddela och det är att Farmor Selmas Run To Me ( Aaron ) har flyttat till Östersund. Bor nu hos Ida och Christian. Vi har inte kunnat få bättre hem till vår goa kille. Dom håller också på att snickra en hemsida som kommer att handla om Aaron.

Länken till den är www.runtome.zoomin.se

Sen bär det av till Sundsvall på Söndag, där ska vi ställa ut Ebba och Alma.