Blandade bilder ifrån inoff utställning på Frösön 7/11-09

Det var dagens utställning, som alltid är det trevlig och kul att vara iväg. Man träffar så mycket folk och Tack alla våra valpköpare som ställer upp och visar sina fina hundar. Gunilla och Ninja blev BIR, BIG-1 och sen inte placerad i BIS. Grattis Gunilla så skoj. Sen var Ida där med Aaron och Svenne, Aaron blev 3 hane och Svenne blev bästa junior och sen 2 hane. Annelie var där på Bonitas premiär utställning, skötte sig som en prinsessa :)
hon blev 2 i valpklassen.
Sen då till min stora glädje så skötte sig Diva perfekt i ringen, domaren fick ta på hela henne utan att hon backade eller rörde sig överhuvudtaget. Som dom säger träning ger färdighet..:) nu får hon växa på sig till nästa säsong. Jag eller kameran var det fel på idag för en del bilder är suddiga.
Kommentarer
Postat av: Eva

Så många fina bilder och så roligt att Diva gör framsteg. Grattis till fina resultat på Farmor Selmas vovvar. Funderade ett tag på att åka dit och titta men det blev inte av, nu dröjer det ju ett tag till nästa säsong. /Eva

Postat av: Ulrika

Grattis till Farmorselmas hundar som tog så fina resultat! Men dagens höjdpunkt måste ändå ha varit Divas fantastiska uppträdande :) så grattis till dig Carina som inte har gett upp utan legat i och tränat!!

Kram

2009-11-08 @ 12:41:07
URL: http://www.svarthogenslennel.se
Postat av: Elin Höglund

Övervägde att åka dit, hade varit kul att få se dina hundar! :) -/Elin

2009-11-10 @ 16:54:46
URL: http://elinshundar.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback