Divas sköna stil !



Så här sover Diva ofta och väl, hon sträcker ut hela sig.Spännande när hon blir fullvuxen..för så här gör hon i vår säng också, så med 4 whippar och en fullt utsträckt Saluki kan jag nog börja fundera lite smått på att lägga mig på ovan våningen i en alldeles egen säng.

Kommentarer
Postat av: Petra med Vega och Nashira

Hej! Vad kul att hitta en halvsyster, till min lilla vessla eller Nashira som heter i sin värld. Hoppas vi springer på varandra live under sommarens alla roligheter så man får träffa henne.



Och man får ha stoooor säng när man har saluki, min är alldeles för liten och tror mig när jag säger att det inte hundarna som ramlar ur sängen utan jag.

Postat av: Petra med Vega och Nashira

Hej!

En syster bor i sthlm (farsta)och är riktigt lik din Diva åtminstone om tittar på bilder. Hon har en egen bildsida http://galleri.sheemara.se/#home. En annan syster bor i Nyköping, sen är en kvar hos uppfödare och den sista syrran har flyttat till skåne. Hanhund bor hos min hundvakt här i Åkers Styckebruk (nära Mariefred). Vi kommer ha något av en kullträff i Kathrineholm på inoff utställning och det ska väldigt kul, alla utom den skånska syrran kommer. Ska försöka fota lite då och uppdatera, bloggen med blider.

2009-02-26 @ 18:36:24
URL: http://www.dhawatihaazaalwaki.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Tänk vad man kan sträcka ut sig när man har det mysigt :) Hon ser allt för gosig ut eran Diva!!!



Kram

2009-02-27 @ 23:36:03
URL: http://www.svarthogenskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback